Tack!

20 juli 2019.

Elin Skorup skrev på sin Facebook:

Nu är det ta mig tusan PREMIÄR!
Ett idogt och fantastiskt roligt regiarbete med ytterst kompetenta Anders Aldgård har haft sin gång och landat i en föreställning jag känner mig djupt stolt och tacksam för att få medverka i. Norina är nu redo att lurendreja och föra pompöse Don Pasquale bakom ljuset för att få rättvisa. Och några (läs många) höga och jättejättesnabba toner ska jag också hinna med. Toi toi toi till alla medverkande, mina fina solistkollegor Joakim Larsson , Björn Elmgren , Michael Axelsson och Henrik Zenkert samt lysande Maria Ingemarsson Berg som kapellmästarinna med en fantastisk orkester bakom sig. Och alla i kören, inte minst Mona Hygerth (och Miriam Napadow!) som hjälper mig i vått och torrt med peruker och på och avklädning. Per Enarsson har gjort makalösa kostymer, Elna Bengtsson har gjort dito scenografi. Yvonne Regnander Willstedt har gjort de underbara perukerna. Toi toi till Elvira Börlin och Christina Gutiérrez Malmbom bakom scenen (och tack för allt arbete hittills!) Den personen som gjort det möjligt för mig att stå här är ändå Lena Hellström-Färnlöf . Hon är hjärnan och hjärtat bakom hälsosam och god sångteknik och ord kan inte beskriva vad våra lektioner ger i avkastning för mig. Kl 14 idag- wihoooooo!!!

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.