Världs- röstdag

Välkommen till vårt uppskjutna firande av Världsröstdagen nu på måndag kl 18.30!! Vi i styrelsen för World Voice har beslutat att sända eventet via Zoom, hoppas vi ses online!Detta år har vi temat ”Rösten under uppväxten”! Intressant för alla som är intresserad av röster – Från mammas mage till ungdomskör och tonårssolisthttps://kmh-se.zoom.us/j/67270672643…Meeting ID: 672 7067 2643Password: WVD2020

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.