Emma Österberg ”Underbara Lena Hellström-Färnlöf”

12 januari 2021

Emma Österberg skrev på sin Facebook:

”Hej vänner!

Nu är det bara några dagar kvar innan ansökningen till Musik-och Operahögskolan vid Mälardalens högskola stänger, så om du drömmer om att studera musik på hög nivå med flera av Sveriges främsta musiker och pedagoger som lärare så passa på att skicka in din ansökan innan den 15 januari!

Jag går andra året på min kandidat och har utvecklats i rasande fart med underbara Lena Hellström-Färnlöf vid min sida med all oändlig kunskap hon besitter.”

Läs mer på hennes Facebook

Cruda sorte!, L’ltaliana in Algeri – Rossini

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.