LaGrande Rose Prisvinnare

23 november 2021

LaGrande Rose skrev på sin Facebook:

”I am infinitly grateful to share that as a result of this marathon week of galas at the Théâtre Lyrichorégra 20 – Les Jeunes Ambassadeurs Lyriques, I have been awarded the Jeune espoir lyrique canadien bursary alongside engagements in opera houses in Germany, Italie, Korea and a return to Sofia National Opera and Ballet and Ballet as Carmen, as well as a training invitation to Amsterdam. Huge thanks to my teacher Lena Hellström-Färnlöf who has been helping me in every step of my preparation with incredible generosity. I also want to thank my coach Julien LeBlanc and the many wonderful people who were there all week to support me. They say it takes a village to raise a child, and I would say the same for the making of an artist. I am blessed with so much love, and I really hope to be able to pass it along, as my career opens up to new international adventures.”

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.