Rose Naggar-Tremblay

5 september 2023

Rose Naggar-Tremblay skrev på sin Facebook:

”Did the multiverse collide into itself to make up this super exciting triple season of opera/concert/ chanson française ?

I am thrilled to get to perform such a varied repertoire with amazing artists around the world. Season 23-24, here I come!Cette saison ne serait pas possible sans le soutien précieux de ma professeure Lena Hellström-Färnlöf , de mes agences Adagio Artists Management et Forbes Artists, de mes gérantes chez InTempo et de la Fondation Père-Lindsay des Jeunesses Musicales Canada , du CAC et des Théâtre Lyrichorégra 20 – Les Jeunes Ambassadeurs Lyriques qui m’ont soutenue financièrement dans mes tournées d’audition.”

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.