oförtröttligt coachat mig

19 augusti 2020.

Christina Larsson Malmberg skrev på sin Facebook:

 

Tusen kramar och tack ur hjärteroten till alla som jag fått jobba med den senaste veckan. Att mitt i denna Corona-öken få musicera och skapa magi tillsammans under en vecka – det ska jag leva på länge! Och i höst finns det på SVT också, så himla kul!

Tack Fredrik Forslund och hela gänget från Confidencen Ulriksdals slottsteater för att ni satsade och genomförde festivalen, på bästa tänkbara sätt! Olof Boman så lyxigt att få jobba med dig, du genommusikaliska och fina människa! Jonas Nordberg, att sjunga med dig är som att bäras av en varm famn! Anders J. Dahlin – så otroligt fint du sjunger! Hela orkestern full av stjärnor och älsklingar:

Mime Brinkmann, Catalina Langborn, Katarina Bengtson Dennis, Marcus Mohlin, Anna Ivanova Sundin,
Ulrika Westerberg, Lina Söderholtz Florén, Martin Lissola, Olof Ander, Yngve Malcus och inte minst
Peter Spissky, min idol! Kristine West och Erik Rydvall, å vad ni svänger! Marika Lagercrantz – bara du öppnar munnen är det magi! Tack Anna Kjellsdotter för dina otroliga kostymer och Catharina Lundin

som alltid gör oss så vackra! Tack Mark Tatlowoch Philip Sherman för ovärderlig coachning! Tack min agentur, bästa Maria Dalayman på GOOD COMPANY ARTISTS! Tack också till min klippa

Lena Hellström-Färnlöf som oförtröttligt coachat mig sångtekniskt, musikaliskt och mänskligt och hjälpt mig att fortsätta vara sångerska i denna annars ganska tunga vår och sommar!
Nu vill jag bara jobba mer! Jag längtar redan till nästa sommars Dido och Aeneas på Confidencen, men hoppas att även hösten snart ska börja fyllas på, i takt med att modet växer hos arrangörer”.

m Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.