Confidencen: ”En bakelse med extra allt”

22 augusti 2021

Christina Larsson Malmberg skrev på sin Facebook:

”Vilken sommar! ❤️ Radion frågade mig hur det varit att jobba på Confidencen och jag svarade att denna produktion är som en bakelse med extra allt. Det har verkligen varit lyxigt på alla plan! Regin, koreografin, dräkterna och perukerna, alla otroliga sångarkollegor, Olof och den fantastiska orkestern! Och detta efter det konstigaste året jag upplevt. Jag är så glad över mina tre roller, kammarjungfrun där jag fått testa min komiska ådra, att dansa omkring i vita slöjor som grace, men allra mest Belinda, såklart! Så vemodigt att det snart är slut, men ikväll får vi flyga en sista gång!! Tack alla på scen och bakom, och Toitoi till sista föreställningen! 💕💕💕Ida RänzlövMathilda Sidén SilfverLisa CarliothRupert EnticknapBernt Ola VolungholenMikael StenbaekArash AzarbadWilliam ReltonOskar WebrellSara EkmanAnna KjellsdotterCatharina LundinFredrik ForslundOlof BomanJonas NordbergMime BrinkmannMarcus MohlinCatalina LangbornPeter SpisskyElin GradinJulia Koydan Christer Nilsson Anna Ivanova Sundin Emma Nyman Petra Ambrosi Ales Ambrosi Ulrika WesterbergLina Söderholtz FlorénMartin LissolaMonica Viola CarlénSimon Linné Ylva Vamborg Lena Hellström-Färnlöf och alla er som jag inte känner på Facebook, småcupids och scentekniker och bästa teamet på kontoret!!”

Läs mer på hennes Facebook

Foto: Martin Hellström

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.