Negar Zarassi 

17 november 2023

Negar Zarassi skrev på sin Facebook:

”Tack för en kanon lektion idag bästa Lena Hellström-Färnlöf! Så roligt att få jobba med dig, det sista året har vi jobbat med att stärka och förankra, maxa klangen, öka tilliten och tryggheten, allt för att i slutändan ha modet att kasta mig ut i allt från opera och helt klassisk repertoar till musikal, visor, jazz och persisk folkmusik! Så jäkla kul och utmanande på samma gång, älskar’t! ❤️💪🏼❤️🙏🏽

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.