Christina Larsson Malmberg

19 november 2023

Christina Larsson Malmberg skrev på sin Facebook:

”Blev så glad av Camilla Lundbergs fina recension i OPUS! Nu finns visst vår härliga Dido & Aeneas på DVD också! Tack till min fantastiska sångcoach Lena Hellström-Färnlöf som skickade artikeln till mig och lyste upp novembermörkret! ❤️☀️”Överlag är det en ensemble i toppklass, där sopranen Christina Larsson Malmberg särskilt peakar med sin precisa sopran. Mest känd i konsertsammanhang, men borde ses mer på scen. Som här i Dido & Aeneas där hennes Belinda verkligen matchar Ränzlövs Dido” Camilla Lundberg”

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.