Jeremy Carpenter

Tack Jeremy för ditt medellande på Facefook:

12 juni 2019:

Jeremy Carpenter”Tusen tack alla som kom tillsammans för att skapa en härlig föreställning. Nils Spangenbergs regi, Carl Unander-Scharins makalösa musik, Magnus Florins text och Johan Glaumanns scenografi allt under trygg ledning av Joachim Gustafssons i diket. Special mention till Konstnärlig ledare Lena Hellström-Färnlöf och inte minst hela sångarlaget, som gjorde starka insatser i roller som skulle vara en utmaning även för rutinerade sångare. Att alla medverkande förutom dirigenten var studenter är mycket imponerande.

En föreställning kvar i Västerås innan Vadstena”

 

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.