Joa Helgesson

Tack fenomenale Joa för en fantastik Frollo!

Kommentar av Joa Helgesson (Dom Claude Frollo) på min Facebook sida

Joa Helgesson :Tack själva för besöket och mycket trevligt samkväm efteråt! Lena, mina första 5 och ett halvr år som sångare skedde med dig som min mentor och sånglärare. Vad mycket jag lärde mig! Vilka verktyg jag fick med mig ut i yrkeslivet! Kan inte tänka mig en bättre start. Tack! ”

 

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.