Don Pasquale

24juli 2019.

Elin Skorup skrev på sin Facebook:

Nu tar Norina faktiskt ledigt några dagar. Don Pasquale får skaffa sig en hustru bäst han vill. Vilken SJUJÄKLA respons vi fått med fantastiska recensioner och jublande publik. Ska inte du också komma? Inboxa mig så får du en rabattkod. Med små klipp från första och sista arian samt utdrag ur några recensioner säger jag ARRIVEDERCI. Ping Lena Hellström-Färnlöf🌺

 

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.