Figaros Bröllop Läckö Slott

4 augusti 2019.

Linnéa Sallay skrev på sin Facebook:

Tack alla medverkande för en härlig föreställning av Figaros Bröllop på Läckö Slott ikväll. Mina gäster (från ReseSkaparna) var överlyckliga. Extra stort tack till dig Lars Arvidson för en strålande insats som Dr Bartolo! Härligt att se och höra dig!
Vilken glad överraskning att träffa på ytterligare kär kollega från förr: Lena Hellström-Färnlöf!!! 
En fantastiskt bra visning fick vi också av Läckö Slott innan föreställningen. Imorgon tittar vi närmare på Lidköping och besöker Rörstrands Center och Porslinsmuseet. Tack Mikael Ineman för så fint samarbete!!!

 

Om Lena Helltröm-Färnlöf, en av Sveriges främsta sångpedagoger:

Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Göteborg. Sjungit allt ifrån tidig medeltidsmusik till ultramodern nyskriven i små och stora konstellationer, opera, barnopera, kammarmusik, solist med orkestrar, solist i sakrala verk både i Sverige och utomlands.

Efter många år i branschen, först som student, sedan ute på fältet som konsert- och operasångerska ägnar sig Lena nu sig exklusivt åt sångundervisning.

Professor  och excellent teacher, undervisar professionella sångare och studenter i alla röstfack, ger regelbundet masterclasses nationellt och internationellt.

Agerar ofta sakkunnig i jurys och är artistisk rådgivare i agenturen Good Company.

Lena  är en uppskattad konferenciär i konsert och operasammanhang.