Céline Dewrée

Céline Dewrée, sopran. 2:a året på kammarmusikprogrammet på Musik- och operahögskolan vid Mälardalens högskola

Lena är fantastisk sångprofessor som hjälpt mig hitta en bra sångteknik och som genom sitt uppmuntrande och positiva sätt fått mig att tro på min egna förmåga och utveckling. Jag upplever att jag utvecklats enormt under de 1,5 åren som vi har jobbat ihop och jag är så tacksam för att ha lärt mig hur jag ska ta hand om min röst på bästa sätt, att sätta en teknik baserat på att använda mitt stöd optimalt och att ha med hela kroppen när jag sjunger! Ju mer jag utvecklas desto mer sporrad blir vi båda att fortsätta sträva mot att nå nästa nivå!

Förutom det besitter hon en fingertoppskänsla för att se vad varje enskild individ behöver för att gå vidare i sin sångutveckling på det bästa sättet.

Jag är helt övertygad om att Lenas stora passion och driv för sång och den mänskliga rösten gör henne till den unika och enastående professor som hon är och hon lyckas förmedla sitt kunnande på ett lekfullt och uppmuntrande sätt som gör att man känner det lätt att ta till sig och omvandla och applicera i övningsrummet mellan lektionerna.

Länkar till klipp:

Louis Spohr
Ur 6 Deutsche Lieder, Op.103
No. 1 Sei still mein Hertz